Наша історія

Початок виробництва фризерного морозива
2000
Початок виробництва фризерного морозива

З 2000 року розпочато виробництво фризерного морозива під торговою маркою Лакомка в місті Києві. Це було перше м’яке морозиво в Україні, яке вироблялося в двох смаках: ванільному та шоколадному. Морозиво швидко завоювало інтерес споживачів, що стало відправною точкою для створення нових видів морозива.

Розширення виробничого потенціалу
2002
Розширення виробничого потенціалу

З 2002 року з’являються нові смаки фруктового морозива, починається розвиток виробництва та розширення асортименту.

Народження флагмана
2003
Народження флагмана

2003 Рік народження шоколадно-лимонного морозива, яке згодом стало безумовним фаворитом споживача до сьогодні.

Розширення торгівельної мережі
2013
Розширення торгівельної мережі

У місті Києві налічувалось понад 60 торговельних точок з м’яким морозивом Лакомка.

Народження чорного морозива
2017
Народження чорного морозива

Лакомка випустила перше чорне морозиво в Україні, колір якого досягався за допомогою натурального барвника.

20 років на ринку України
2020
20 років на ринку України

Більше 20 років ТМ Лакомка радує гостей та жителів Києва найсмачнішим м’яким морозивом.